Dostava in plačila

Dostava

Zavedamo se, da ste po naročilu izdelkov neučakani in želite, da paket pride k vam v najkrajšem možnem času. Velikokrat se tudi zgodi, da daril enostavno ni mogoče kupiti prej kot v zadnjem trenutku. Poskrbeli bomo, da boste vaš paket dobili čimprej kot je to mogoče.

Hitrost dostave je odvisna tudi od tega, kdaj boste oddali naročilo. Če boste oddali naročilo pred 14. uro popoldne, tedaj bomo vaš paket odposlali še isti dan, vi pa ga boste prejeli naslednji delovni dan.

Pakete za spletno trgovino Walkwally dostavlja kurirsta služba DPD. Če je artikel na zalogi v skladišču je le-ta največkrat dostavljen že naslednji dan. Pri Walkwally se namreč trudimo, da gredo artikli na pot v čim krajšem času.

V primeru, da vas ob dostavi ni na navedenem naslovu se lahko za ponovno dostavo dogovorite z dostavljavcem DPD. Dodatne informacije lahko najdete na tej povezavi, po telefonu ali elektronski pošti.

Načini plačila 

Nudimo več različnih možnosti in načinov plačil. Vsa plačila so varna, vi pa se lahko odločite, na kakšen način boste plačali naročilo. Na voljo je hitro plačilo s kreditno kartico ter bančno nakazilo na naš transakcijski račun. Naročilo lahko plačate tudi po povzetju, pri čemer z gotovino ali kartico plačate kurirski službi, ki vam bo dostavila paket, ali pa opravite plačilo preko zanesljivega spletnega posrednika PayPal.